İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tunç ‘tan Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Oğuz Tunç, Anneler Günü dolayısıyla şehit annesi Rukiye Teke’yi evinde ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

GÜNCEL - 12-05-2025 14:11 810 kez okundu.

İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tunç ‘tan  Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret
Advert

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Oğuz Tunç, 2018 yılında Konya'nın Karatay ilçesinde otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada şehit düşen Olay Yeri Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Teke’nin annesi Rukiye Teke’yi Anneler Günü nedeniyle evinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Resim önizlemesi

Tunç ziyaretinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Altun’un selamlarını ileterek, ‘Bugün merhamet ve vicdanlarıyla ufkumuzu, gönlümüzü ve geleceğimizi aydınlatan, beşeriyet toprağını her daim sevgi ile sulayarak bizleri insan olma idrakine erdiren annelerimizin günü. Annelerimiz, saflığın, iyiliğin, güzelliğin, huzur ve barışın kaynağı, başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ‘Anneler Günü'nü kutluyorum. Aziz şehidimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun’ ifadelerini kullandı. Tunç’a ziyaretinde Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep PEKDEMİR de eşlik etti.

Resim önizlemesi

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Millî Tahkimde Hukuk Seçme Hakkı Konya’da Masaya Yatırıldı

Millî Tahkimde Hukuk Seçme Hakkı Konya’da Masaya Yatırıldı

27-09-2026 - GÜNCEL

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Âlâ, Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Âlâ, Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

27-09-2026 - GÜNCEL