İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, memleketi Konya’ya geliyor.

Edinilen bilgilere göre İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 28 Mart Cumartesi günü saat 11.00’de Çumra Belediyesi önünde düzenlenecek programda vatandaşlarla bir araya gelecek. Programın, “Baba ocağında buluşma” temasıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

GÜNCEL - 27-03-2026 17:26 1448 kez okundu.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, memleketi Konya’ya geliyor.

"Baba Ocağında Buluşma" Heyecanı

Edinilen bilgilere göre, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 28 Mart Cumartesi günü saat 11.00’de Çumra Belediyesi önünde düzenlenecek olan görkemli bir programla vatandaşlara seslenecek. “Baba Ocağında Buluşma” temasıyla planlanan etkinlikte, Bakan Çiftçi’nin hemşehrileriyle kucaklaşması, ilçedeki yatırımları yerinde incelemesi ve Çumralıların taleplerini dinlemesi hedefleniyor.

 

Çumra Belediyesi ve mülki idare amirlikleri, Bakan Çiftçi’nin ziyareti öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Belediye meydanında gerçekleşecek olan buluşmaya, sadece Çumra merkezinden değil, çevre mahallelerden de yoğun bir katılım bekleniyor.

İlçe halkı, kendi bağrından çıkan bir ismi Bakanlık makamında görmenin gururunu yaşarken, meydanın bayraklarla donatılacağı ve coşkulu bir karşılama töreni yapılacağı öğrenildi.


Program Akışı

Ziyarete ilişkin paylaşılan taslak program şu şekilde:

Saat Etkinlik Yer
11.00 Vatandaşlarla Buluşma ve Hitap Çumra Belediyesi Meydanı
12.30 Esnaf ve Saha Ziyaretleri İlçe Merkezi
14.00 Yerel Yönetim ve Yatırım Değerlendirmesi

Belediye Hizmet Binası

 Çumra'nın yetiştirdiği önemli devlet adamlarından biri olan Mustafa Çiftçi'nin bu ziyareti, ilçenin Ankara nezdindeki temsil gücünü ve yerel dinamiklerle olan bağını bir kez daha perçinleyecek gibi görünüyor.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen  Selçuklu'nun örnek yatırımlarını inceledi

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen Selçuklu'nun örnek yatırımlarını inceledi

12-08-2026 - GÜNCEL

İçişleri Bakanı Çiftçi,: ''Artık vatandaşımızla doğrudan ve hızlı iletişim kurabiliyoruz

İçişleri Bakanı Çiftçi,: ''Artık vatandaşımızla doğrudan ve hızlı iletişim kurabiliyoruz"

12-08-2026 - GÜNCEL