Genel Başkan Yardımcısı Ulusoy’dan Milletvekili Karaman’a sert Tepki

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tarım Politikaları Başkanı ve önceki dönem Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, önceki gün partisinden istifa eden Milletvekili Ünal Karaman’ı sert bir dille eleştirdi.

SİYASET - 22-01-2025 08:29 829 kez okundu.

Genel Başkan Yardımcısı Ulusoy’dan Milletvekili Karaman’a sert Tepki
Advert

İyi Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman sosyal medyadan yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Milletvekili Ünal Karaman’a İyi Partili birçok kesim ve kimseden tepki gelirken, bir tepki de Konya Kurucu Üyesi ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tarım Politikaları Başkanı Kadir Ulusoy’dan Geldi .

İyi Parti Tarım Politikaları Başkanı olan ve Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Kadir Ulusoy, Milletvekili Ünal Karaman’a sosyal medya hesabı üzerinden sert eleştirilerde bulundu. Kadir Ulusoy Ünal Karaman’a ‘Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun hangi politikasını beğenmediniz Sayın Ünal Karaman’ diye seslendi.

539480ad-c3ed-4ba0-9532-141c951a92bb.jpeg

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan Konya'ya Geliyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan Konya'ya Geliyor

22-07-2026 - SİYASET

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan MHP Lideri Bahçeli'ye 'çerçeve yasa' ziyareti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan MHP Lideri Bahçeli'ye 'çerçeve yasa' ziyareti

21-07-2026 - SİYASET