Genç Komek 2. El Oyuncak Pazarı İle Çocuklara Çevre Bilinci Aşılandı

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK tarafından, çocuklarda çevre, tüketim ve geri dönüşüm bilincini artırmak amacıyla 2. El Oyuncak Pazarı düzenlendi. Meram Melikşah Pazar alanında bu yıl ilk kez kurulan oyuncak pazarında çocuklar eğitici ve eğlenceli aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi.

YEREL - 05-08-2024 15:31 826 kez okundu.

Genç Komek 2. El Oyuncak Pazarı İle Çocuklara Çevre Bilinci Aşılandı

Yaz etkinliklerine dolu dolu devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK, geçtiğimiz hafta sonu çocuklar için anlamlı bir etkinliğe daha imza atarak 2. El Oyuncak Pazarı düzenledi.

Çocukların hem eğlenip hem de çevre ve tüketim bilincini artırmaları hedefiyle Meram Melikşah Pazar alanında bu yıl ilk kez düzenlenen Genç KOMEK 2. El Oyuncak Pazarı’nda, öğrencilere psikolojik, sosyal ve bilişsel gelişimlerini destekleyecek fırsatlar sunuldu. 

Çocukların eski oyuncaklarını paylaşarak ve satışını gerçekleştirerek toplumsal sorumluluk ve yardımlaşma duygusunu pekiştirdiği pazarda aynı zamanda çevreyi koruma ve kaynak tasarrufu konularında farkındalık kazanmaları sağlandı. Etkinliğe katılan öğrencilere çevreyi koruma, geri dönüşüm ve yeniden kullanımın öneminin vurgulandığı pazar, Genç KOMEK’in sürdürülebilir bir gelecek için hayata geçirdiği en anlamlı etkinliklerinden biri oldu.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir’in Vefa Umresi’nde İkinci Kafile Umre İbadetini Tamamlayıp Şehre Döndü

Konya Büyükşehir’in Vefa Umresi’nde İkinci Kafile Umre İbadetini Tamamlayıp Şehre Döndü

20-09-2026 - YEREL

Geçmişten Geleceğe Uzanan Gelenek;  Meram’da Bağ Bozumu Ve Pekmez Şöleni

Geçmişten Geleceğe Uzanan Gelenek; Meram’da Bağ Bozumu Ve Pekmez Şöleni

20-09-2026 - YEREL