CHP’den, Meram Belediyesine Ziyaret

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

GÜNCEL - 02-08-2024 12:51 1245 kez okundu.

CHP’den, Meram Belediyesine Ziyaret

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaretinde Meram’ı geleceğe hep beraber hazırlayacağız diyerek, “Meram ilçemiz yeşiliyle ve turizmiyle şehrimizin önemli ilçelerinden birisidir. Meram ve şehrimiz için ortak noktada buluşarak, yaşanılan sorunlara beraber çözüm bulacağız. Hep beraber Meram’ı geleceğe hazırlayacağız. Hepimizin görevi şehrimize hizmet vermektir. Meram Belediyesinin hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Meram’ı İyi bir yere taşımak için çalışıyorsunuz. Bu çalışmanızda size ve Meram Belediyesi çalışanlarına başarılar diliyor, bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Resim önizlemesi

Belediye bir hizmet yeridir

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Belediye bir hizmet yeridir. Hemşerilerimize hizmet verirken hiçbir şekilde ayrım yapmıyoruz. Yaptığımız yatırımlarla ve hizmetlerle Meram’ı geleceğe hazırlıyoruz. Yeşiliyle ve turizmiyle artık ülkemiz genelinde tanınan ilçemizdeki hemşerilerimizin yaşam kalitesini artırarak mutlu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrimiz ve Meram’ı geleceği ve yaşanılan sorunların çözümünde şehirde yaşayanlar olarak birlikte hareket etmekten şehrimiz kazanacaktır.  Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Konuşmaların ardından Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman’a bir hediye takdim etti.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen  Selçuklu'nun örnek yatırımlarını inceledi

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen Selçuklu'nun örnek yatırımlarını inceledi

12-08-2026 - GÜNCEL

İçişleri Bakanı Çiftçi,: ''Artık vatandaşımızla doğrudan ve hızlı iletişim kurabiliyoruz

İçişleri Bakanı Çiftçi,: ''Artık vatandaşımızla doğrudan ve hızlı iletişim kurabiliyoruz"

12-08-2026 - GÜNCEL