“Bilginin Yaşı Yok” Yarışmasında Ulu Çınarlar Bilgileriyle Yarıştı

Aile ve Nüfus On Yılı etkinlikleri kapsamında Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Asım Cengiz Huzurevinde düzenlenen “Bilginin Yaşı Yok” Bilgi Yarışması, İl Müdürü Arif Topal ve Seydişehir Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı' nın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

GÜNCEL - 11-06-2026 20:03 353 kez okundu.

“Bilginin Yaşı Yok” Yarışmasında Ulu Çınarlar Bilgileriyle Yarıştı

Yarışmada Asım Cengiz Huzurevi, Meliha Ercan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri bilgi ve birikimlerini ortaya koyarak kıyasıya mücadele etti. Büyüklerimizin yılların tecrübesini yansıtan cevapları ve yüksek performansları izleyenlerden büyük alkış aldı.

Samimi ve neşeli bir atmosferde geçen programda zaman zaman heyecan doruğa çıkarken, zaman zaman da yarışmacılar ve izleyiciler keyifli anlar yaşadı. Yarışma, huzurevi sakinleri sosyal hayata aktif katılımlarını desteklemenin yanı sıra dostluk, dayanışma ve paylaşım duygularını da güçlendirdi.

Program sonunda konuşan İl Müdürü Arif Topal, yaşlı bireylerin toplumun hafızası ve en değerli hazinesi olduğunu belirterek, onların bilgi ve tecrübelerinden ilham almaya devam edeceklerini ifade etti.

Yaş almanın öğrenmeye, üretmeye ve paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha gözler önüne seren etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatırken hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdoğan: Protürk ile kritik ilaçlar artık ülkemizde üretilecek

Erdoğan: Protürk ile kritik ilaçlar artık ülkemizde üretilecek

11-06-2026 - GÜNCEL

Ahmet İyioldu ,Hayatlar Namlunun Ucundaydı

Ahmet İyioldu ,Hayatlar Namlunun Ucundaydı

11-06-2026 - GÜNCEL