Belediye Başkan Günaltay, Makamı Minik Öğrenciye Devretti

Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğini devam ettirerek, makamını YİBO 6. sınıf öğrencisi Ahmet Alperen Kıymetli'ye devretti .

YEREL 380 kez okundu.

Belediye  Başkan Günaltay, Makamı Minik Öğrenciye Devretti

Küçük Başkan Ahmet Alperen Kıymetlİ, makamı devraldıktan sonra Başkan Subhan Günaltay, teşekkür ederek Yunak merkezde bulunan oyun alanları, park ve bahçelerin bakım onarımı için gerekli talimatları verdi

Bir 1 kişi, çocuk ve yazı görseli olabilir

Belediye Başkanı Subhan Günaltay “Bugün 23 Nisan makam koltuğuna Ahmet Alperen Kıymetli evladımız oturdu. 23 Nisan hepimizin Ulusal Egemenlik Bayramı, egemenliğin millete geçmesinin bir temsilidir. Bu koltuk bütün milletimizin koltuğudur. Bizler hizmet etmek amacıyla bu koltuklara gelen kişileriz. Bugün bu koltuğa temsili olarak oturttuğumuz evlatlarımız bundan 20-25 yıl sonra bu makamlara halkın takdiriyle gelecek evlatlarımızdır. Unutmayalım ki, çocuklarımız geleceğimizin mimarlarıdır. Onlara en iyi eğitimi ve imkanları sunmak toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan birisidir. Çocuklarımızın güzel gönüllerindeki güzel düşünceleri de bizlerin hedefleri olacaktır” diye konuştu.

Bir 9 kişi, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Seydişehir Belediyesi, Belediyecilikte Yeni Bir Döneme Geçti

Seydişehir Belediyesi, Belediyecilikte Yeni Bir Döneme Geçti

03-05-2024 - YEREL

Bilgehanelerin Hafızlık Hazırlık Öğrencileri Yeni Başarılara İmza Atıyor

Bilgehanelerin Hafızlık Hazırlık Öğrencileri Yeni Başarılara İmza Atıyor

03-05-2024 - YEREL