Başkan Şen ,Grand Tepe Taksi Durağına Taziye Ziyaretinde Bulundu

Konya Şoförler, Nakliyeciler ve otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen, 20 yaşındaki taksicilik yapan üniversite öğrencisi Eren Peker’in öldürülmesi üzerine çalıştığı Grand Tepe Taksi durağına taziye ziyaretinde bulundu

GÜNCEL - 22-12-2024 18:12 857 kez okundu.

Başkan Şen ,Grand Tepe Taksi Durağına Taziye Ziyaretinde Bulundu

Konya Şoförler, Nakliyeciler ve otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen, Başkanvekili Barış Mirza ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Güvercin 20 yaşındaki taksicilik yapan üniversite öğrencisi Eren Peker’in öldürülmesi üzerine Grand Tepe Taksi durağı esnafına taziye ziyaretinde bulundu. 

Taziye ziyaretinde başsağlığı dileyen Konya Şoförler, Nakliyeciler ve otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen, “Harçlığını çıkartmak için yaklaşık 5 ay önce Grand Tepe Taksi durağında işe başlayan Konya Teknik Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mobilya ve Dekorasyon Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Eren Peker’in,  kullandığı takside yol verme nedeniyle tartıştığı Muzaffer T.  tarafından bıçaklanarak öldürülmesi bizleri ve taksici esnafımızı yasa boğdu. Öldürülen Eren Peker’e Allahtan Rahmet dilerken, mekânı cennet olsun. Sizleri ve alisine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz. Umarım bundan sonra böylesine üzücü olayları bir daha yaşamayız” dedi.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen  Selçuklu'nun örnek yatırımlarını inceledi

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen Selçuklu'nun örnek yatırımlarını inceledi

12-08-2026 - GÜNCEL

İçişleri Bakanı Çiftçi,: ''Artık vatandaşımızla doğrudan ve hızlı iletişim kurabiliyoruz

İçişleri Bakanı Çiftçi,: ''Artık vatandaşımızla doğrudan ve hızlı iletişim kurabiliyoruz"

12-08-2026 - GÜNCEL