Başkan Pekyatırmacı’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında “Gençlik bir milletin geleceğidir.” dedi.

GÜNCEL 317 kez okundu.

Başkan Pekyatırmacı’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında: “Milli mücadelenin başladığı tarih olan 19 Mayıs 1919, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlere emanet edilen bu tarih, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki çok önemli dönüm noktalarından biridir.” dedi.

Başkan Pekyatırmacı: “Selçuklumuzda gençlerimizin geleceğe güvenle bakması için çalışıyoruz”

Gençlerin geleceğe güvenle bakması ve onların her alanda gelişmelerini sağlamak amacıyla durmaksızın çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Pekyatırmacı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Zorlu mücadelelerle kazanılan zaferlerin ardından, var olmanın ve gelişmenin ancak iyi eğitim almış, özgüveni yüksek, kendini sürekli geliştiren gençler vasıtasıyla olacaktır. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Bizlerde bu doğrultuda Selçuklumuzda gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri için her alanda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Her platformda gençlerimizin isteklerini dinliyor ve o doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Gençlerle buluştuğumuz bu platformlardan bir tanesi olan Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi özellikle üniversite gençliği için önemli bir mekan haline geldi. Gençlik Merkezimizin yanı sıra içerisinde etüt merkezi, kütüphane, sosyal alanlar gibi birçok donatının yer aldığı Yeni Nesil Şehir Kütüphanesini öğrencilerimizin hizmetine kazandırdık. Gençlerimiz burada hem hoşça vakit geçirirken hem de merkezimizin etüt ve sosyal faaliyetlerinden faydalanıyorlar. Gençlerimizin merkeze olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Yine Selçuklu Kent Konseyi bünyesinde yer alan Selçuklu Gençlik Meclisimiz de hem kariyer hem öğrenme anlamında hem de sosyal alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen gençlere yıl boyunca birçok faaliyet sunuyor. Ayrıca Selçuklu Belediyesi olarak bilimsel düşünen gençlerimizin yeteneklerinin keşfedilmesini sağlamak adına Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte bu yıl ilk kez TEKNO-SEL robot ve teknoloji yarışmasını düzenledik. Gençlerimizin bilim ve teknoloji alanında yetiştirilmesi için her zaman onların yanlarında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin umudu gençlerimizin ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Bizlere bu güzel vatanı emanet eden Gazi Mustafa

Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele veren tüm şehit ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: “Ailelere Siber Zorbalık, Dijital Suçlar Koruyucu Eğitim Çalışmalarını Artıracağız”

Bakan Göktaş: “Ailelere Siber Zorbalık, Dijital Suçlar Koruyucu Eğitim Çalışmalarını Artıracağız”

01-06-2024 - GÜNCEL

Makine Mühendisleri Odası  Başkanı Tozoğlu, Başkan Altay'ı ziyaret etti

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tozoğlu, Başkan Altay'ı ziyaret etti

01-06-2024 - GÜNCEL