Başkan Öztürk ;’’ Konya Suudi Arabistan İle Güçleri Birleştiriyor’’

Konya Ticaret Odası (KTO), Suudi Arabistan ile ekonomik iş birliğini güçlendirmeye yönelik sağlam adımlar atıyor.

EKONOMİ - 09-07-2025 23:55 881 kez okundu.

Başkan Öztürk ;’’ Konya Suudi Arabistan İle Güçleri Birleştiriyor’’
Advert

Konya Ticaret Odası (KTO), Suudi Arabistan ile ekonomik iş birliğini güçlendirmek amacıyla önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Suudi Arabistan Ülke Tanıtım Toplantısı, KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 “TÜRK YATIRIMCILARDA CİDDİ POTANSİYEL VAR”

Toplantıya katılan Suudi Arabistan’ın Türkiye Ticaret Ataşesi Khaled Alaqeel, ülkesinin 2030 Vizyonu kapsamında sunduğu iş ve yatırım fırsatlarını Konya iş dünyasıyla paylaştı. Ataşe Alaqeel, özellikle sanayi, teknoloji, tarım ve altyapı gibi alanlarda Türk yatırımcılara yönelik ciddi potansiyel bulunduğunu vurguladı.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ekonomik ilişkilerin daha da gelişmesi için Konya olarak aktif katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti. Öztürk, “Sayın Ataşe’ye katılımları ve değerli paylaşımları için teşekkür ediyorum” dedi.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Başkan Öztürk :“Emek Yoğun Sektörlere Daha Fazla Destek Verilmeli”

Başkan Öztürk :“Emek Yoğun Sektörlere Daha Fazla Destek Verilmeli”

14-06-2026 - EKONOMİ

Dr. Karakoyunlu: “Küçükbaş Hayvancılığı Bütüncül Bir Kalkınma Modeli Olarak Ele Alıyoruz”

Dr. Karakoyunlu: “Küçükbaş Hayvancılığı Bütüncül Bir Kalkınma Modeli Olarak Ele Alıyoruz”

13-06-2026 - EKONOMİ