Başkan Konak’tan 10 Kasım Mesajı

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GÜNCEL 711 kez okundu.

  Başkan Konak’tan  10 Kasım Mesajı

Başkan Ali Konak,  mesajında  “10 Kasım, sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, O’nu anlama ve bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet gelecek nesillere teslim etme mücadelemizi tazelediğimiz gündür. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu   Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Konak , Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri ve siyasi kişiliğiyle önemli bir devlet adamı olduğunu belirterek “Kararlı, istikrarlı ve başarılı devlet adamları gelecek nesillere önemli miraslar bırakırlar. Mustafa Kemal Atatürk’te o liderlerden biridir. Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti'nin bağımsızlığını hedefleyerek ülkeyi önce askeri sonra da sosyal ve ekonomik alanlarda zaferden zafere taşımıştır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümde ve yol arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygıyla yad ediyorum" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş'tan Şehit Kızına Sürpriz Ziyaret

Bakan Göktaş'tan Şehit Kızına Sürpriz Ziyaret

03-05-2024 - GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Önümüzdeki yol mazlumların yanında yer alma yoludur”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Önümüzdeki yol mazlumların yanında yer alma yoludur”

03-05-2024 - GÜNCEL