Başkan Bayındır, “Göl Festivalini 5 Güne Dolup Taşan Bir Festival Yapacağız’’

Beyşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır başkanlığında yapıldı.

YEREL 337 kez okundu.

 Başkan Bayındır, “Göl Festivalini 5 Güne Dolup Taşan Bir Festival Yapacağız’’

Beyşehir Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda, Mayıs ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından gündeme alınan 19 madde İmar ve Bayındırlık Komisyonu ve Plan Bütçe Komisyonuna havale edilerek gündeme alınıp bir sonraki mecliste görüşülmesine karar verildi.

Resim önizlemesi

Toplantıda açılış konuşması yapan Başkan Bayındır, “Önümüze koyduğumuz hedeflere bu yıl içinde emin adımlarla başlayacağız. Şehrimizin vaktini boşa harcamamak için biran önce icraata konulması gereken hizmetlerin başlangıcını yapıyoruz. Yapılacak hizmetler noktasında, halk ekmek fırınını akabinde pazar yerini, otopark sorununu ve Bahçelievler Mahallesi’ndeki babakovdu bölgesinde başlattığımız doğalgaz çalışmalarını bu yıl içerisinde bitireceğiz. Hemşehrilerimizi biran evvel kömür derdinden kurtarmak hem de hava kirliliğinin önüne geçmek bir de ekonomik yönden hemşehrilerimizin cebini düşünmek zorundayız.” dedi.

BEYŞEHİR’E KARAVAN FESTİVALİ MÜJDESİ

Beyşehir Karaburun Plajımızın birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yaptığını belirten Başkan Adil Bayındır, Karavan Festivalinin de müjdesini verdi. Başkan Bayındır, “Bir diğer planımız olan Karaburun plajında büyük bir yol katettik. 3 Kilometrelik plajın sonlarına doğru karavanların ziyaret edebilmesi için alan oluşturduk. Bu sene bu bölgede karavan festivali gerçekleştirme planımız da var. Amacımız ise Dünya Karavancılar birliğinin ilgisini dikkatini buraya çekmektir. Hem karavan turizmini hem de yerli ve yabancı turistlerin Beyşehir’imize gelmesini çok önemsiyoruz. Bu kapsamda yeni çalışmalar da yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

GÖLFEST BU YIL 5 GÜN SÜRECEK

Başkan Adil Bayındır, gelenekselleşen uluslarası Göl Festivalimiz hakkında da konuştu. Başkan Bayındır, “Göl Festivali için de 5 güne dolup taşan bir festival planlıyoruz. Hemşehrilerimiz ve esnaflarımız için güzel bir etkinlik olacak. Beyşehir’imize büyük katma değeri bulunan ve turizm anlamında göz bebeğimiz olan Göl Festivalimizi bu yıl tüm ihtişamıyla yeniden gerçekleştireceğiz. Geleneği bozmayarak ünlü sanatçıların da yer alacağı güzel bir festival hazırlığı içerisindeyiz.” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir Çocuk Meclisi Üyeleri Beyşehir’de Kamp Yaptı

Konya Büyükşehir Çocuk Meclisi Üyeleri Beyşehir’de Kamp Yaptı

19-05-2024 - YEREL

Engelliler Atatürk Kültür Parkı'nda Yarıştı

Engelliler Atatürk Kültür Parkı'nda Yarıştı

19-05-2024 - YEREL