Başkan A. Nuri Köksal; “Yarınlarımız Sizlerin Elinde, Bugünleriniz Bizlere Emanet”

Gözümüzün nuru kıymetli gençlerimiz; Üzerinden yüzlerce yıl dahi geçse ilk günkü coşku ile kutlayacağımız, anacağımız ve gurur duyacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu ve heyecanını bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz. Sözlerime Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimiz için söylediği güzide bir sözle başlamak istiyorum.

GÜNCEL 375 kez okundu.

Başkan A. Nuri Köksal; “Yarınlarımız Sizlerin Elinde, Bugünleriniz Bizlere Emanet”

“Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.”

Ey yükselen yeni nesil; 19 Mayıs, Türkiye'nin yeniden doğuşunun sembolüdür. Bu doğuşu taçlandırmak ve daha ileri taşımak ise sizlerin görevidir.

Sizler istikbalimizin teminatı, bu topraklarda birer kutup yıldızı gibi parlayan umut ışıklarısınız. Millî mücadelemizin ilk adımlarının atıldığı, geleceğe umutla baktığımız günlerden bu yana sizler yarının liderleri, mimarlarısınız. Yeni Türkiye'nin inşasında en kıymetli taşlar siz gençlerimizin ellerindedir. İşte bu yüzden, omuzlarınızdaki yük büyüktür ancak inancımız sonsuzdur.

Yarınlarımız sizlerin elinde, bugünleriniz bizlere emanet…

Değerli Hemşehrilerim;

Gençlerimiz, sadece ülkemizin değeri değil, aynı zamanda dünya için birer örnek teşkil eden değerlerdir. Yüreklerindeki vatan sevgisiyle, azimleriyle, çalışkanlıklarıyla her daim gurur duyduğumuz gençlerimiz, ülkemizi daha ileriye taşıyacak olan güçtür.

Bugün, gençlerimize olan inancımızı bir kez daha yüksek sesle dile getiriyor, onların her alanda başarılarını görmekten mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin spordan sanata, bilimden teknolojiye her alanda gösterecekleri başarılarla, Türkiye'mizin geleceğini aydınlatacaklarına yürekten inanıyoruz. Bu sebeple bizler de üzerimize düşen görevi layığı ile yerine getirecek, yeni nesil belediyecilik anlayışını Akşehir’imizin dört bir yanına getirecek, her alanda gençlerimizin önünü açacağız.

Bu vesileyle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, gençlerimize başarılarla dolu bir gelecek diliyor ve onların yüreklerindeki vatan sevgisinin her daim diri kalmasını temenni ediyorum.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: “Ailelere Siber Zorbalık, Dijital Suçlar Koruyucu Eğitim Çalışmalarını Artıracağız”

Bakan Göktaş: “Ailelere Siber Zorbalık, Dijital Suçlar Koruyucu Eğitim Çalışmalarını Artıracağız”

01-06-2024 - GÜNCEL

Makine Mühendisleri Odası  Başkanı Tozoğlu, Başkan Altay'ı ziyaret etti

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tozoğlu, Başkan Altay'ı ziyaret etti

01-06-2024 - GÜNCEL