Bakan Çiftçi’den Meclis Sonrası Sürpriz Yürüyüş: Kırmızı Işıkta Vatandaşla Sohbet

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) programının ardından İçişleri Bakanlığı binasına yürüyerek geçti. Yol boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Çiftçi, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

GÜNCEL - 25-06-2026 11:42 1232 kez okundu.

Bakan Çiftçi’den Meclis Sonrası Sürpriz Yürüyüş: Kırmızı Işıkta Vatandaşla Sohbet
Advert

TBMM'deki çalışmalarını tamamlayan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, makam aracı yerine bakanlık binasına yürümeyi tercih etti. Meclis ile bakanlık arasındaki güzergahta korumasız ve sade bir şekilde yürüyen Çiftçi, caddedeki vatandaşlar için sürpriz bir manzara oluşturdu.

Kırmızı Işıkta Samimi Anlar

Yürüyüşü esnasında trafik ışıklarında durarak yeşil ışığın yanmasını bekleyen Bakan Çiftçi, bu sırada çevredeki vatandaşlarla selamlaştı. Bakanı karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, Çiftçi yol boyunca hem esnafla hem de yoldan geçenlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Fotoğraf İsteklerini Geri Çevirmedi

Bakan Çiftçi'nin halkın arasında rahat tavırlarıyla yürümesi çevredekilerden büyük takdir topladı. Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşların ve gençlerin taleplerini tek tek kabul eden İçişleri Bakanı, kısa yürüyüşün ardından İçişleri Bakanlığı binasına giriş yaptı.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Millî Tahkimde Hukuk Seçme Hakkı Konya’da Masaya Yatırıldı

Millî Tahkimde Hukuk Seçme Hakkı Konya’da Masaya Yatırıldı

27-09-2026 - GÜNCEL

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Âlâ, Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Âlâ, Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

27-09-2026 - GÜNCEL