Akşehir Devlet Hastanesi İlkler İmza Atmaya Devam Ediyor

Akşehir Devlet Hastanesi beyin ameliyatılarını başarılı ile gerçekleşrtirdi.

SAĞLIK 699 kez okundu.

 Akşehir Devlet Hastanesi İlkler İmza Atmaya Devam Ediyor

BAŞHEKİM ERDEM'DEN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM - İstasyon Haber Gazetesi

 

Akşehir Devlet Hastanesi Bölge Hastanesi olmayı çokta hak etti. Hastane Başhekimi Uz.Dr.Bülent ERDEM Hastanemizde Bu güne kadar Hemşerimiz sayın Bakanımız Fahrettin Koca ve Bölgemiz milletvekili Orhan Erdem destekleri ile yapılan yatırımları ile tam teşekküllü hastane haline geldiğini ifade ederek hastanemizde hijyenik ortamda beyin ameliyatları yapılarak hastanemiz rüştünü ispat etmiştir. Dedi

 

Hastanemizde Op. Dr. Mustafa Çıkılı'nın tedavi ettiği beyin tümörü vakalarının sayısı 5’e ulaştı.

Konuyla ilgili olarak konuşan Çıkılı, ”Hastanemiz ameliyathanesi ve ekibi, bu vakaların yapılması için gayet uygun. Sadece ameliyatlar değil sonrası yoğun bakım takibi de bu tip vakalarda çok önemli. İyi bir iş birliği ile ekibimizle zor vakaların üstesinden geldik ve hastalarımızı sağlığına kavuşturduk. Ancak 3. basamak hastanelerde yapılabilen bu vakalar ameliyathanemiz ve yoğun bakımımızın uygunluğu sayesinde gerçekleştirildi. İmkanlar dahilinde bu konuda üzerimize düşen hizmeti Akşehir halkına vermeye devam edeceğiz” dedi.

Hastanemiz Yöneticisi Uzm. Dr. Bülent Erdem ise konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Beyin cerrahımız geldiği günden beri çok özverili bir şekilde çalışmalar sergiliyor. Bu hekimlerimiz ve son sistem donanımlarımız sayesinde sadece şehrimize değil çevremizdeki şehirlere hatta daha uzak bölgelere bile hizmet verir hale geldik. Amacımız halkımızın da desteğiyle hastanemizin rolü gereği tüm hizmetlerin şehrimizde sunulması ve hastalarımızın başka yerlerde şifa aramak zorunda kalmamasıdır. Emeği geçen tüm herkese teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bektaş: Hadim’in Doğal Güzellikleri Talana Açılmamalıdır

Bektaş: Hadim’in Doğal Güzellikleri Talana Açılmamalıdır

26-04-2024 - SAĞLIK

3 Ayda 350 Bin Hastaya Diş Tedavisi Uygulandı

3 Ayda 350 Bin Hastaya Diş Tedavisi Uygulandı

26-04-2024 - SAĞLIK