Akşehir Belediyesi’nin Aşure İkramı Yörük Türkmen Şöleni’nde Yapılacak

Akşehir Belediyesi’nin geleneksel aşure ikramı 30 Temmuz Pazar günü Cankurtaran Mahallesi Deveboynu Yaylası’nda gerçekleştirilecek.

YEREL - 28-07-2023 21:24 1649 kez okundu.

Akşehir Belediyesi’nin Aşure İkramı Yörük Türkmen Şöleni’nde Yapılacak

Pazar günü gerçekleştirilecek Yörük Türkmen Kültür Şöleni’nde, bu yılın bereketli ve bolluk içinde geçmesi için gerçekleştirilecek duanın ardandan Akşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapılacak

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Akşehir Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Aşure ikramımızla bereket ve bolluk için hep birlikte dua edeceğiz. 30 Temmuz Pazar günü, Cankurtaran Mahallesi Deve Boynu Yaylası’nda gerçekleştirilecek olan 24. Yörük Türkmen Kültür Şöleni’nde saat 12.00’de yapacağımız Aşure ikramına tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesile ile tüm İslam Âlemi’nin dualarının kabulünü diliyor; Cenab-ı Hak’tan birlik beraberlik içinde, bereket dolu günler niyaz ediyorum" dedi.

Akşehir Belediyesi; 30 Temmuz Pazar günü Cankurtaran Mahallesi Deveboynu Yaylası’nda gerçekleştirilecek olan 24. Yörük Türkmen Kültür Şöleni için 09.00 – 13.00 saatleri arasında, her saat başı Nasreddin Hoca Meydanı’ndan servis kaldıracak.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yunak Atatürk İlkokulu’ndan Anlamlı Kermes

Yunak Atatürk İlkokulu’ndan Anlamlı Kermes

09-06-2026 - YEREL

Konya'da Şehit İtfaiye Eri Mehmet Tekeli  Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Konya'da Şehit İtfaiye Eri Mehmet Tekeli Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

09-06-2026 - YEREL