AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz’dan Başkan Kavuş ve Meram’a Teşekkür

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Meram Belediyesini ziyaret etti. Meram’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Başkan Mustafa Kavuş’tan bilgi alan Yanılmaz, özverili çalışmaları için Başkan Kavuş’a ve bu çalışmaları oylarıyla destekleyen Meram halkına teşekkür etti.

YEREL 314 kez okundu.

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz’dan  Başkan Kavuş ve Meram’a Teşekkür

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ı ağırladı. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve Meram Belediyesi Meclis Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Kavuş Yanılmaz’a belediye çalışmaları ve yeni döneme dair projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Kavuş, belediye olarak gerçekleştirdikleri yatırımların hemşehrileri tarafından da beğenildiğini ve desteklendiğini ifade ederek, bu çalışmalarda teşkilatın ve kamu kurumlarının verdiği destekler konusunda da detaylı açıklamalarda bulundu.

Resim önizlemesi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz da yapılan çalışmalar için Başkan Kavuş ve ekibine teşekkür etti. Yerel yönetimlerde gerçekleştirilen başarılı çalışmaların kendileri için çok değerli olduğuna vurgu yapan Mücahit Yanılmaz, Meram halkının da bu yatırımlara 31 Mart Yerel Seçimlerinde verdiği oylarla desteklediğinin altını çizdi. Yanılmaz, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri’nin inşasına ve insan odaklı hizmet anlayışının devam etmesine oylarıyla destek veren tüm Meram halkına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yunak'ta Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

Yunak'ta Geleneksel Çocuk Oyunları Sona Erdi

04-05-2024 - YEREL

Namazgâh’ta Eller Yağmur İçin Semaya Kalktı

Namazgâh’ta Eller Yağmur İçin Semaya Kalktı

03-05-2024 - YEREL