AK Parti Konya İl Teşkilatı’ndan Bozkır’a Çıkarma: "Yolumuz Bir, Davamız Bir"

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, , teşkilat mensuplarıyla birlikte Bozkır ilçesine adeta çıkarma yaptı

SİYASET - 28-04-2026 23:34 1729 kez okundu.

AK Parti Konya İl Teşkilatı’ndan Bozkır’a Çıkarma:
Advert

 AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, teşkilat mensuplarıyla birlikte Bozkır ilçesine adeta çıkarma yaptı. Konya merkeze 150 kilometre uzaklıkta bulunan ilçede, 49 dış mahallede eş zamanlı ziyaretler gerçekleştirildi. "Suyu sert, insanı mert Bozkır" vurgusu yapan Özgökçen, ilçe sakinlerinin gönül sofralarına konuk oldu.

"Bozkır, Selçuklu’nun Ruhu ve Samimiyetin Merkezidir"

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Fatih Özgökçen, Bozkır’ın kendileri için özel bir yere sahip olduğunu belirtti.

 Özgökçen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bozkır bizim için sadece bir ilçe değil; Selçuklu’nun ruhu, samimiyetin merkezidir. Bugün 50 kişilik yönetim kurulu üyelerimiz ve kadın kollarımız ile birlikte 49 dış mahallemizde hemşerilerimizle buluştuk. Ben de bizzat Harmanpınar, Dereköy, Sorkun, Karacahisar ve Çağlayan mahallelerimizdeydim."

Kahvehanelerde vatandaşlarla omuz omuza oturan, ev ziyaretlerinde ise teyzelerin hayır dualarını alan Özgökçen, ziyaretlerin sadece bir "el sıkışma" etkinliği olmadığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Özgökçen, halkın beklentilerini ajandalarına kaydettiklerini belirtti.

"Bozkır’a Olan Sevdamız Büyük"

Bozkır halkının misafirperverliğine teşekkür eden Başkan Özgökçen, "Şunu çok net gördük; Bozkır’ın bizden beklentisi, bizim de Bozkır’a olan sevdamız büyük. Yolumuz bir, davamız bir, gönlümüz bir," diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Partili Efkan Ala Konya'da Yeni Sivil Anayasa  Mesaj Verdi

AK Partili Efkan Ala Konya'da Yeni Sivil Anayasa Mesaj Verdi

27-09-2026 - SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti:

27-09-2026 - SİYASET