Now Internatıonal 1.Liderlik Ve Motivasyon Kampını Yaptı.

Antalya’da toplanan Now İnternational liderleri inanılmaz coşkulu bir etkinlik gerçekleştirdiler.

GÜNCEL 970 kez okundu.

Now Internatıonal 1.Liderlik Ve Motivasyon Kampını Yaptı.

Now International kuruluşunun daha 5. ayında gerçekleştirdikleri bu etkinlikte hem tüm liderlerini bir araya getirerek bir motivasyon sağlarken hem de bir ödül gecesi düzenledi. Ödül gecesinde bu kısa sürede kariyer alan liderlerini ödüllendirdiler.

Resim önizlemesi

Etkinliğin açılış konuşmasın yapan Global Başkan Emrullah Aydın, uluslararası birçok yatırımlarının olduğunu ve Now Internatıonal’ı “Birlikte Kazanalım” şiarıyla kurduklarını söyledi. Ödül gecesinde ödülleri Global Başkan ile birlikte veren ve gecede bir de konuşma yapan Operasyon Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Aydın ise şirketin kuruluş hikayesini, adım adım tüm karar anlarını ve o heyecanı yaşadıkları kişileri bir bir sahneye çağırarak tüm katılımcılara yaşattı. Törende duygusal anlarda yaşandı.

Resim önizlemesi

 

Ödül gecesinde ödül alanlar arasında bulunan, şirketin Kurucu Lideri Gülistan Alkan aynı zamanda Now Internatıonal’ın ilk Diamond Lideri ödülünü de aldı. Konuşmasında ise inanç ve çok çalışmanın öneminden bahseden Alkan tüm zorlukları birlikte aştıkları liderlerine tek tek teşekkür ederken liderler sahnede dakikalarca alkışlandı.

İlk liderlik etkinliğinde bir yeni ürünün de lansmanı yapıldı. Now Enerji İçeceğini ilk kez deneyimleyen katılımcılar enerji içeceği kategorisinde olan ve insan metabolizmasını harekete geçiren bu ürünü çok sevdiler. Üstelik inanılmaz faydalara sahip olan Now Enerji İçeceği bağışıklık sistemi, kalp , damar ve hücre sağlığı içinde etkili bir içeriğe sahip. Sadece bu ürün ile bile satış rekorlarının kırılabileceği belirtilen lansmanda bu ürün ile birlikte 10 ürüne ulaşılmış olduğu ve sürekli en kaliteli ürünler için ar-ge ve ür-ge çalışmalarının devam edeceği açıklandı. Dolayısıyla Now’da Enerji Zirvede.

Resim önizlemesi

Etkinliğe eğitimleri ile katkı sağlayan Dr.Erdoğan Burgazlı ise profesyonel bir firmanın temellerinin atıldığını ve sektörde kısa sürede ses getirecek çalışmalar yapacaklarını belirtirken tüm katılımcılar da hocanın enerjisinin tüm katılımcılara geçtiğini ve muhteşem bir eğitim aldıklarını söylediler. Resim önizlemesiBaşarının tüm unsurlarını bir araya getiren Now Internatıonal çalışmalarıyla sektöre katkı sağlayabilecek hızlı yükselme potansiyeli olduğunu tüm sektöre göstermiş oldu. Biz de yakından takip etmeye devam edeceğiz.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Özlem Akarken: ‘’Vergide Adalet Olmadan Gelirde Adalet Olmaz’

Başkan Özlem Akarken: ‘’Vergide Adalet Olmadan Gelirde Adalet Olmaz’

28-03-2024 - GÜNCEL

Konya Saye Derneği Ramazanda İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Konya Saye Derneği Ramazanda İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

28-03-2024 - GÜNCEL