GÜNCEL

AGD Selçuklu'da görev değişimi

AGD Selçuklu temsilciliğinde görev değişimi yaşandı. Mevcut başkan Durmuş Ali Kara 4.5 yıldır yürüttüğü görevini Ali Bulmaz'a devretti.

AGD Selçuklu'da görev değişimi

Anadolu Gençlik Derneği Selçuklu ilçe başkanlığı görevinde değişkliğe gidildi. Mevcut başkan Durmuş Ali Kara 4.5 yıldır yürüttüğü görevini Ali Bulmaz'a devretti.

Ali Bulmaz’ın Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Selçuklu İlçe Başkanlığı’na getirilmesinin ardından bir devir teslim programı düzenlendi. Gençlik İlkokulunda gerçekleştirilen organizede ilk değerlendirmeyi yapan AGD Selçuklu İlçesi eski başkanı Durmuş Ali Kara "4.5 yıldır bizlere bu görev süresince yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yeryüzünde zulümleri bitirmek, adaleti tesis etmek, yeni bir neslin inşasında çalışmak bir kişiye ancak şeref katar. Rahmetli Erbakan hocamız bizlere AGD hayra motor, şerre fren olmak üzere tarihi bir görevimiz olduğunu öğütlemiştir. İlçe başkanlığımız süresince, çalışmalarımızı bu hassasiyetle gerçekleştirmek için mücadele ettik. Elhamdülillah, bir şeref olarak taşıdığımız bu bayrağı, mücadeleden geri durmayan, azmiyle, gayretiyle çalışmalarda baş çeken değerli kardeşim Ali Bulmaz beye teslim edecek olmanın hazzını duyuyorum. Kendisine 48. Dönemde yapılacak olan çalışmalarda kolaylıklar diliyorum." dedi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Selçuklu İlçe Başkanlığı’na getirilen Ali Bulmaz'da: "“Bana bu görevi devreden Durmuş Ali Kara’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.  Öncelikle beni bu göreve layık gören İl başkanımız, il ve ilçe yönetimimiz ve değerli dava kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizler AGD olarak büyük sorumluluklarımız var bunların bilincindeyim. Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığını aldığım günden itibaren ilk başta memleketimize daha sonra da Türkiye’mize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gençliğimizi, gelecek neslimizi ilk başta maneviyat ilkelerine bağlı olarak vatan sevgisi, memleket aşkıyla dolu bir şekilde yetiştirmek için çalışacağız” dedi

Devir teslim töreninde konuşan AGD Konya İl Başkanı Ceylani Kılıç'da: "Görevi devreden Durmuş Ali Kara başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yaptığı çalışmlardan dolayı Allah kendisinden razı olsun. Bugün burada aynı zamanda Yaz Etkinlikleri öğrencilerimiz ve güzide velilerimiz var ben buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızla güzel bir yaz dönemini Kuran-ı kerim, hadis, siyer, fıkıh öğrenerek aynı zamanda Halı saha maçları, yüzme etkinliklikleri ve çeşitli aktivitelerde beraber olduk tabi kış dönemi içerisinde de beraber olmaya devam edeceğiz. Göreve yeni atanan kardeşimiz Ali Bulmaz'a da görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Selçukluda kendisine çok iş düşüyor" dedi

AdminAdmin