Gençlik ve Spor Bakanlığı Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Akşehir Belediyesi İşbirliği ile Akşehir’de gerçekleştirilen Atlı Okçuluk Doğu Grubu Çeyrek Final müsabakaları oldukça çekişmeli ve güzel görüntülere sahne
Akşehir Belediyesi; Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi tarafından 2013 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 9.’ncusu gerçekleştirilen Konya Bilim Festivali’ne Akşehirli gençleri götürdü.
Bu yıl yapılacak şenlikte Temsili Hocalık görevini ünlü tiyatro sanatçısı Behzat Uygur üstlenirken, şenlik kapsamında Erhan Uslu, Kolpa, Melihat Gülses, Mustafa Yıldızdoğan, Pinhani ve Bengü konserleri yer alacak.
Türkiye Çevre Haftası kapsamında Akşehir Belediyesi, Konya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile bir etkinlik gerçekleştirildi.
Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kitap Fuarı kapsamında Akşehir’e gelen Şair ve TV Programcısı Serdar Tuncer Akşehirli sevenleriyle buluştu.
Akşehir’de altıncısı açılan kitap fuarı yoğun ilgi görüyor. 7 gün açık kalacak fuarda birbirinden ünlü yazar ile binlerce kitap Akşehirlilerle buluşacak.
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve Akşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Altunel, Ramazan Bayramı’nda Akşehir Nasre
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü hangarını ziyaret ederek buradaki işçilerin günlerini kutladı.
Hollandalı turistler ülke ülke gezip Nasreddin Hoca’nın diyarı, tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Akşehir’i ziyaret etti.
Akşehir Belediyesi Genç Akşehir Kültür Sanat Eğitim ve Spor Merkezi’nin (Genç AKSES) etkinlikleri kapsamında Akşehir Bilardo işbirliği ile düzenlenen ödüllü bir bilardo turnuvası sonuçlandı. Bilardo Turnuvasının şampiyon
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle belediye başkanlığı koltuğunu Tarık Buğra İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Beril Kırbıyıkoğlu’na devretti.
Akşehir sağlık meslek yüksek okulu hemşirelik 4. sınıf öğrencileri, Akşehir Belediyesi Genç AKSES Merkezi işbirliği ile Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda sağlıklı beslenme ve hijyen konusunda eğitim verdi.
Akşehir’de yaşayan yetim, öksüz çocuklar ve aileleri, Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Akşehir Belediyesi tarafından mübarek Ramazan ayında Akşehir’in kırsal mahallelerindeki 600 kişiye her gün iftar yemeği dağıtımı devam ederken, Akşehir Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı (AKSEV) tarafından da her gün bin 100
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; en köklü Türk gelenekleri arasında yer alan ve yarım gün aç kalmayı gerektiren tekne orucu tutan Akşehirli çocukların iftarına katıldı. Akşehir Müftülüğü A. Vahap Gazi Kuran Kur
Akşehir Belediyesi'nin kültürel ve sosyal çalışmaları kapsamında belediye bünyesinde oluşturulan ve Akşehir Belediyesi Bando Şefi Alpay Batu eşliğinde çalışmalarını sürdüren Türk Sanat Müziği korosu bir konser verdi.
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, kandil gecelerinde farklı mahallelerdeki vatandaşlarla buluşma geleneği kapsamında Berat Kandili gecesi de Gölçayır Mahallesi’ne giderek buradaki vatandaşlarla buluştu.
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yapan Akşehir Marangoz ve Mobilyacılar Odası’na giderek üçüncü kez Oda Başkanlığına seçilen Abidin Dilber’e hayırlı olsun ziyaretinde b
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, gençlerinde Akşehir yönetiminde söz sahibi olmaları amacıyla ‘Teneffüs Buluşmaları’ adı altında başlattığı programlara devam ediyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgi ve eşi Zekiye Bilgin Akşehir’i ziyaret ederek şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi. Bakan Bilgin’in gezisine Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve eşi Ayşegül A
Akşehir Belediyesi’nin organizasyonu ve katkısıyla, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Konya İl Koordinatörlüğü tarafından IPARD Hibe Desteklemeleri programı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
2021-2022 Basketbol Ligi U-14 ve U-16 kategorisinde mücadele eden ve İl birincisi olarak şampiyon olan Masterspor basketbol takımları ve Antrenörleri, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti
Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki tüm mahalle muhtarları ile değerlendirme ve istişare toplantısı düzenledi.
Akşehir Belediyesi; kültürel ve sosyal etkinlikleri kapsamında eskimeyen kadim kültürümüzün günümüzdeki örneklerinden biri olan Meddahlığın son temsilcilerinden biri olan Yusuf Duru’yu Akşehirlilerle buluşturdu
Doğrugöz Mahallesi’nde askere gidecek gençler için düzenlenen asker eğlence gecesine Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’da katıldı.
Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefat yıldönümü ve İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı münasebetiyle esnaf ve vatandaşlara 5 bin adet İstiklal Marşı tablosu hediye etti.
Akşehir’e yapılacak yatırımlar konusunda bir basın toplantısı düzenleyen Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ile AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu; Akşehir’e müjde vererek Akşehir yeni adliye bin
Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Nasreddin Hoca Anma Günleri “Sabahın Seherinde Nasreddin Hoca’dan Esintiler” etkinliği ile başladı.
19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Akşehir’de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerin ilki Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti. Buradaki anıta muhtarlar adına Muhtarlar Derneği Başkanı ve Al
Akşehir Belediyesi; yeni nesil, modern ve sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ödüllü ger dönüşüm projesi olan ‘atmatıkla’ uygulamasını hayata geçirdi.
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Zabıta Haftası münasebetiyle belediyede görev yapan zabıtaların haftasını kutladı.
Milli Mücadelede Batı Cephesi Karargahı göreviyle çok önemli bir rol üstlenen Akşehir’de, Taarruz hazırlıklarının sona ererek, Karargahın taşındığı 24 Ağustos 1922 tarihi anısına her yıl düzenlenen “Akşehir Onur Günü” et
YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı)yerleştirme puanlarına göre Akşehir 1.’ncisi olan Seçil Çiğ ve Akşehir Birey Eğitim Kurumları’nın yöneticileri, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.
354 kilometrelik yüz ölçümüne sahip Akşehir Gölü, yıllardır süren kuraklık sonucu gölet haline geldi.
62. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında; İstanbul Meydan Sahnesi tarafından sahnelenen ‘Hayat Kime Güzel’ isimli tiyatro oyunu Akşehirli tiyatro severlerle buluştu.
AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan ve Konya Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Ortagedik, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı ziyaret etti.
Akşehir Belediyesi zorlu kış şartlarında yem bulmakta zorlanan sokaklardaki kedi ve köpekler için uygun yerlere ve beslenme odaklarına yem ve mama bırakmaya devam ediyor.
Akşehir Belediyesi soğuk havaların gelmesi ile yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmuyor.
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan'ı ziyaret etti.
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; restorasyonu tamamlanan Tarihi Ermeni Kilisesi’nin hizmete başlamasıyla Akşehir’in muhteşem bir akustiğe sahip olan 3. bir kültür merkezi ve sanat evine kavuşacağını söyledi.
Akşehir Belediyesi’nin 22 Ekim 2018 tarihinde Akşehir’e özgü olarak yapılan tandır kebabı için Türk Patent ve Marka Kurumuna yapılan başvuru onaylandı.
Akşehir’deki fakültelerde incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.
Konya’nın Akşehir ilçesine bağlı Karabulut Mahallesinde yaşanan hayvan hırsızlıklarının artması üzerine mahallenin giriş ve çıkışları 50 bin lira değerinde 22 kamera takılarak izlenmeye başlandı
Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi, Azerbaycan Büyükelçiliği, Azerbaycan Milli Bilimler Akademisi Nahçıvan Bölümü Genç Âlim ve Uzmanlar Kurulu ve Nahçıvan Gençlik Vakfı ve Sahib Ata Derneği tarafından ortaklaşa “Ulusl