Vali İbrahim Akın’dan, Ankara Emniyet Müdürü Maksut Yüksek’e "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Konya Valisi İbrahim Akın, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan eski Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek’i makamında ziyaret etti.

GÜNCEL - 02-06-2026 19:59

Konya’da görev yaptığı süre boyunca yürüttüğü başarılı çalışmalar ve şehre sağladığı katkılardan dolayı Maksut Yüksek’e teşekkür eden Vali İbrahim Akın, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette, başkentin huzur ve güvenliği için üstlendiği bu önemli misyonda Yüksek’e başarılar dileyen Vali Akın, Konya halkının şükran duygularını da iletti.

Görüşme sırasında Konya’nın asayiş ve güvenliği için geçmiş dönemde sergilenen koordineli çalışmalara değinildi. Vali Akın, Maksut Yüksek’in Konya’da bıraktığı olumlu izlerin ve devlet adamlığı duruşunun her zaman takdirle anılacağını vurguladı.

Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hz. Mevlana’nın şehri Konya’ya hizmet etmiş olmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Yüksek, nazik ziyaretleri ve destekleri için Vali İbrahim Akın’a teşekkürlerini sundu.

Günün Diğer Haberleri