Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) düzenlenen Topluluk Akademisi 2024 etkinlikleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek “Gönüllülük” konusunda söyleşi gerçekleştirdi.

GÜNCEL - 09-05-2024 15:12

NEÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrenci toplulukları başkanları için organize edilen bir eğitim ve destek programı olan “Topluluk Akademisi” kapsamında Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonunda düzenlenen “Gönüllülük” başlıklı etkinlikte Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, öğrenci toplulukları temsilcileriyle buluştu.

NEÜ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürsel Biçer ve NEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Mızırak’ın moderatörlüğünü yaptığı programda konuşan Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, gönüllülüğün toplumun dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirdiğini vurgulayarak, sporun ve kulüplerin topluma olumlu katkı sağlamak için önemli bir platform olduğunu belirtti.

İnsan ilişkilerinde güvenin mühim bir yer teşkil ettiğini kaydeden Korkmaz, “Hayallerimde her zaman Konyaspor başkanı olmak vardı. Çünkü Konyaspor tribününde, o atmosferde büyümüş bir insanım ve gönülden bu takıma bağlıydık her zaman. Böyle bir işe akıl yürüterek girilmez, gönül karar verir ve bu bir gönül işidir. Bu tür görevlerde bulunmak fedakarlık gerektirir. En çok da ihmal ettiğiniz en değerlileriniz, aileniz oluyor maalesef. Ama neden burada olduğunuzu düşündüğünüz zaman, kalbinize sorduğunuzda devam edip daha iyisi için uğraşmaya çalışıyorsunuz” dedi.

Tümosan Konyaspor’un uzun vadeli, sürdürülebilir planları olan bir kulüp haline gelmesi için çalıştıklarını aktaran Korkmaz, “Kulüpte görev aldığım dönemlerde hep dikkat ettiğim bir konu vardır. En küçüğünden en büyüğüne Konyaspor’a gönül vermiş, maçlara gelmiş, en ufak katkı sağlamış kim varsa onların hakkını korumak. İnşallah önümüzdeki sene Süper Lig’de devam edersek mevcut çalışmalarımıza ek olarak altyapı ve diğer spor branşlarında da önemli işler, yatırımlar yapma hazırlığı içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Program, soru cevap bölümü ve hediye takdiminin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Günün Diğer Haberleri