Teknik Direktör Recep Uçar ;’’Rakip bizi cezalandırmadı, biz kendi kendimizi cezalandırdık.’’

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, hakem yönetimine sert tepki. Hakemler, kimin puana ihtiyacı varsa ona yardım ediyor.

SPOR - 03-05-2025 00:56

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’a 1-0 mağlup olarak kritik bir puan kaybı yaşadı.

Ligde üst sıraları hedefleyen teknik ekip , kaçan penaltı ve iptal edilen golle Antalya’dan eli boş ayrılırken, maç sonrası Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar açıklamada bulundu.

Karşılaşmada ortaya koydukları mücadeleye rağmen sonucun istedikleri gibi olmadığını belirten Uçar, “Bugün Antalyaspor’a karşı net pozisyonlar bulduk ama ne yazık ki değerlendiremedik. Penaltı kaçırdık, ofsayttan dönen bir golümüz var. Rakip bizi cezalandırmadı, biz kendi kendimizi cezalandırdık. En azından 1 puanı hak ettiğimiz bir maçtı. Puan alamadan dönmek bizim adımıza çok üzücü” dedi.“Hakemler, kimin puana ihtiyacı varsa ona göre karar veriyor”Maçın sadece skor anlamında değil, camia adına da büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Recep Uçar, hakem yönetimine ilişkin de sert ifadeler kullandı. Uçar, “Bu maçın camiamız için ne anlama geldiğini biliyordum. Ancak ne yazık ki ülkemizde hakemler hangi takımın puana daha çok ihtiyacı varsa, kararlarını o takım lehine kullanıyor. Bu durum futbolun adalet duygusunu zedeliyor” diye konuştu.                                   

 

Günün Diğer Haberleri