Hasan Kılca: Hemşehrilerimizin Rahatını Önemsiyoruz

Karatay’da vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla asfalt çalışmalarına hız veren Karatay Belediyesi, ilçenin birçok noktasında vatandaşı sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ın yol standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir gayretle sahada olduklarını aktardı.

YEREL - 10-05-2024 14:12

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi veya merkeze en uzak mahalle ayrımı yapmaksızın vatandaşların güvenliği ve konforlu ulaşımı için ilçenin birçok yerinde yol yapım, asfaltlama, onarım ve bakım çalışmaları yapıyor.

Ekipler, bu kapsamda Hilal Caddesi’nde asfalt serimi çalışmalarını tamamladı. Yapılan yenileme çalışmasıyla Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi ile Adana Çevre Yolu arasında bulunan bölüm daha konforlu ve güvenli hale geldi.

HEMŞEHRİLERİMİZİN RAHATINI ÖNEMSİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ın tamamında yoğun bir altyapı çalışması yürüttüklerini belirterek, hedeflerinin vatandaşın rahatı ve mutluluğu olduğunun altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca; “Hemşerilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulaşmasını önemsiyoruz. Bu kapsamda da ekiplerimiz, bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de 7/24 sahada çalışarak planlaması tamamlanan altyapı yatırımlarımızı büyük bir titizlikle vatandaşın hizmetine sunuyor. Bu kapsamda ekiplerimiz, Hacıyusufmescit Mahallesi Hilal Caddesi’nde çalışma yaptılar. Karatay’ımızın yol standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için yol yenileme ve yapım planlamalarımızı büyük bir gayretle sürdürüyoruz. Hedefimiz, Karatay’ımızın yol standardını daha da yükseltecek bu çalışmalarımızla hemşehrilerimizin daha güvenli ve daha konforlu bir yaşam sürmesine katkı sunmak. Hava şartları el verdiği sürece vatandaşlarımızın konforu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle, büyük bir özveriyle ara vermeden çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Günün Diğer Haberleri