Devlet Bahçeli, ‘’Bu Mesaj Türkiye'nin Ayağını Kaydırmaya Yeltenen Kim Varsa Direk Onlaradır."

Devlet Bahçeli, paylaştığı Ferdi Tayfur'lu yürüyüş videosunun ardından başlayan tartışmalarla ilgili ilk kez konuştu. "Bu mesaj Türkiye'nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direkt onlaradır."

SİYASET - 30-04-2024 12:10

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Milletimizin beklentisi sürdürülebilir hizmettir. Siyaseti aklın rehberliğinde yorumlarsak, en isabetli karar budur. Yeni yüzyılda mutlu millet inancına el birliğiyle ulaşmalıyız. Dünyanın kaynadığı, coğrafyaların karıştığı günümüz şartlarında iç huzur ve toplumsal dayanışmayı üst seviyeye çıkarmak zorundayız. Bununla ne kadar iftihar etsek azdır.

Cumhur ittifakı, aziz millet varlığının sevdalısı, kılavuzudur.

Lider ülke Türkiye'dir. Siyasi ve ekonomik çarpıklıkların, Türkiye'nin gücüne güç katması, küçük bir azınlık dışında her insanımızın memnun olmasını sağlamaktadır. Zulme tepki gösteren bir millet ve devlet vardır. Dünya gelse de böyle gitmez diyen, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir irade vardır. İsrail'in Gazze'de işlemiş olduğu soykırımın sebebi Türkiye'dir. Gazze şeridinde korku filmlerini aratmayan olaylar yaşanmaktadır.

Türkiye’nin Kürt sorunu yoktur, bölücülük sorunu vardır. Türk ile Kürt, Alevi, Sünni arasında uçurumlar oluşturmak için hizmet edenler, alçakların en alçağı hainlerin en haindir.

Türkiye’de yerel halk yoktur. Hazine ve Maliye Bakanımızın da her zaman arkasındayız. Ferdi Tayfur’un şarkısından zoraki anlamlar çıkaranlar, polemik üretenler beni dinleyin.

Kobanili Ahmet sen de dersini almalısın. Bazen aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşır.

Cumhur İttifakı sonuna kadar vardı. Var olacaktır.

 

BU MESAJ TÜRKİYE'NİN AYAĞINI KAYDIRMAYA YELTENENLERE

Hiç kimse çalı dibi yoklamasın, niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Sömürge kuklaları ile görülecek işimiz vardır. Yürüyüş yaptığım videodan sonra çarpık değerlendirmeler yapanlar şimdi beni dinleyiniz adını bile Kobanili Ahmet sen de özellikle dersini almalısın. Bir şey söylemek istesem muhatabına doğrudan söylerim.

'Hainsin diyorsam söyleten sensin...' Bu mesaj Türkiye'nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direkt onlaradır. Bazı gazete manşetlerine bakar mısınız; 'Cumhur İttifakı'nda ipler koptu mu?' 'Bahçeli Erdoğan'a balans ayarı çekti.' Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır var olacaktır ve ayakta kalacaktır. Kobanili Ahmet senin de klinik vaka olduğunu değerlendiriyoruz. Bir zaman sonra hiçbir aşı sana fayda etmeyecektir."

Son günlerde bir siyasi partide olağanüstü kongreler yapılmış bir yönetim değişikli söz konusu olmuştur. İçişlerine karışma gibi bir hevesimiz yoktur. Bunu herkes iyi bilmelidir. MHP herkes tebrik etti siz niye tebrik etmediniz suçlamasıyla karşı karşıya bırakılıyor. 104 tane siyasi parti var her kongreyi tebrik eden etmeyen olabilir. Neden tebrik etmediğimi gerekçesi ne olursa olsun söylüyorum ihaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz."

Günün Diğer Haberleri