Başkan Kavuş: ‘’Dua Almaya Çalışıyoruz’’

KGC Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a gerçekleştirdiği ziyarette yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

GÜNCEL - 04-05-2024 15:49

Başkan Kavuş, “Meram’a hizmet elçisi olarak amacım Meramlının ve Konyalının duasını almak” dedi

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde güven tazeleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
Geride kalan dönemde Mustafa Kavuş’un Meram’a yapılan fiziki hizmetlerin yanında tüm Meram’da birebir ilişkiler bazında da kapsayıcı bir profil ortaya koyduğunu dile getirerek, “Sosyal yönü güçlü, herkesçe kabul gören, bizden biri algısı oluşturabilen yapınız Meram’da herkes tarafından sevilen ve sayılan bir pozisyonu da beraberinde getirdi. Yeni dönemde de özelde Meram’ın genelde Konya’nın gelişimine katkı sağlayacak yatırım ve hizmetlerinizin devam edeceğine inanıyor, yeni dönemin şahsınızda tüm Meram’a hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkan Mustafa Kavuş da, “Geçtiğimiz dönem, yola ilk çıktığımızda kendime hep şunu söylemiştim: Bir oğlan geldi, Meram’a başkan oldu, hizmet etti, Allah ondan razı olsun… Bunu söyletebilmek inanın en büyük kazanımdır. Allah nasip etti, ikinci dönemde de Meram’a hizmet etmekle görevlendirildik. Yine düşüncem aynı. Dua alabilirsek, Allah’ın rızasını kazanabilirsek ne mutlu bize” dedi.


Konya basınının birlikte hareket kabiliyetinin de şehre pozitif yansıdığına işaret eden Başkan Kavuş, “Konya Gazeteciler Cemiyeti çatısı altındaki bu heyetle hukukumuz çok eskilere dayanıyor. Şehrimizin gözü, kulağı olan siz medya mensuplarının birlikte hareket etmesi de inanın şehre büyük bir kazanımdır. Elbette ki fikri ayrılıklar vardır ki olmalı da. Ancak söz konusu Konya olduğunda bir hareket etmek çok kıymetlidir. Bunu başarabilen, bu sağduyuyu gösteren siz medya mensuplarına ben şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Allah şehrimize birlikte hizmet edebilmeyi nasip etsin” diye konuştu. 

Günün Diğer Haberleri