Başkan Altay ve Pekyatırmacı Sanayi Esnafıyla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları çerçevesinde Anadolu Teknik Sanayi Camii’nde sanayi esnafıyla bir araya geldi.

YEREL - 17-05-2024 16:42

Selçuklu Belediyesi’nin her hafta farklı bir mahallede düzenlediği Cuma Buluşmaları sürüyor. Hizmet kalitesini artıran ve ilçe sakinlerinin belediye başkanları ile bire bir görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmaların bu haftaki adresi Horuzluhan Mahallesi oldu. Cuma namazını Anadolu Teknik Sanayi Camii’nde kılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, namazın ardından esnafla bir araya gelerek onların istek ve önerilerini dinledi.

 

Cuma Buluşması’nda Başkan Altay ve Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ile Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop de eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı: “Birliktelik ilçemize büyük bir başarı olarak yansıyor”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Cuma buluşmaları kapsamında Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile birlikte hemşehrilerimizle bir araya geldik. Cuma buluşmaları hemşehrilerimizin istek ve önerilerini dinlemek için bizler için oldukça önemli. Selçuklumuzun modernleşmesi için Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. İlçemizde bulunan esnaflarımızla da her fırsatta bir araya gelerek onların talep ve isteklerini dinliyor çalışmalarımıza buna yön veriyoruz. Bu birliktelik ilçemize büyük bir başarı olarak yansıyor. Selçuklu olarak hemşehrilerimizle birlikte ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay: “Cuma Buluşmaları birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesine vesile oluyor”

Cuma buluşmalarının önemine değinen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bu buluşmalar hemşehrilerimizle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesine vesile oluyor. Her yaştan hemşehrimizi dinliyor, şehrimiz adına onların bize ilettikleri fikir ve önerileri önemsiyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle şehrimizin yarınlarının bugünden daha güzel olması için var gücümüze çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Günün Diğer Haberleri