Araştırmacı, yazar, şair ve akademisyen Doç. Dr. Ömer Demirbağ, Nevzat Yeğin ve Dr. Mustafa Uysal’dan oluşan heyet, Bölge Müdürü Hasan Yaşar ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretin ana gündem maddesini, yaklaşmakta olan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" oluşturdu. Ziyaret esnasında, bu anlamlı günün önemi, toplumsal hafızadaki yeri ve Konya’da gerçekleştirilmesi planlanan anma etkinlikleri üzerine istişarelerde bulunuldu, fikir alışverişi yapıldı.
Bölge Müdürü Hasan Yaşar’dan Teşekkür Mesajı
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Hasan Yaşar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Araştırmacı, yazar, şair ve akademisyen Ömer Demirbağ hocamız, Nevzat Yeğin ve Dr. Mustafa Uysal kütüphanemizi ziyaret etmiştir. Ziyaretleri esnasında, önümüzdeki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün anlam, önemi ve gerçekleştirilecek etkinlikler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kıymetli hocalarımıza şükranlarımızı sunarız."