Ak Partinin Adayı Nevzat Kolaş Saldırıya Uğradı

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerde Tuzlukçu Ak Parti Belediye Başkan Adayı olan Nevzat Kolaş saldırıya uğradı. Saldırı yapan şahıs gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ - 30-04-2024 01:07

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerde Tuzlukçu’da AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Nevzat Kolaş  saldırıya uğradı. Saldırıyı yapan şahıs gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Olay Tuzlukçu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Tuzlukçu AK Parti Belediye Başkan adayı olan  Nevzat Kolaş ilçedeki bir cenaze yemeğine katıldı. O anda oradan  otomobiliyle geçmekte olan İ.E. isimli şahsın arkasından baktı. Bunun üzerine  İ.E. aracından inerek  Nevzat Kolaş’ın yanına gelerek tartışmaya başladı. Tartışma sonucunda şahıs Nevzat Kolaş’a yanındaki sopayla başına ve muhtelif yerlerine vurmaya başladı. Çıkan arbede sonucu yaralanan Kolaş hastaneye kaldırıldı. İ.E. isimli şahıs ise kısa sürede emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Telefonla ulaştığımız ve gözaltına alınan şahıstan şikayetçi olduğunu belirten Nevzat Kolaş: “Ben Cenaze yemeğine gitmiştim, o sırada yanıma birisi geldi, bir anda bana saldırmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım, olayın ardından şahıstan şikayetçi oldum, şükür şu an iyiyim. Konunun takipçisi olacağım.” İfadelerine yer verdi.  
Gözaltına alınan İ.E. Tuzlukçu İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından Akşehir Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Şahıs sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken AK Parti Tuzlukçu İlçe Başkanı Mevlüt Turpçu ve AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam’da yapılan saldırıyı kınayarak konunun takipçileri olduklarını belirtti.  Akşehir Postası gazetesi olarak Nevzat Kolaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletirken böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını diliyoruz.

Günün Diğer Haberleri